Камера є однією з найскладніших складових частин мобільних пристроїв, особливо в флагманських моделях, де встановлюються камери з кількома об'єктивами та сенсорами.

Їх кріплять за допомогою спеціальних стабілізаторів, які дозволяють датчикам та об'єктивам рухатися без перешкод. Цей підхід дозволяє компенсувати відхилення користувача під час фото- та відеознімання, що поліпшує якість зображення.

У смартфонах з функцією стабілізації зображення можна почути деренчливий звук лише при їх струшуванні. Такі звуки чутні в пристроях з лінійки Pixel 7 і Galaxy S23. За думкою експертів, деренчливий звук є нормальним і природним явищем, яке не впливає на якість зображення. Однак, рекомендується утриматися від надто частого струшування флагманських смартфонів.

Раніше ми розповідали: Google Pay "роздає" людям гроші: що сталося?

Нагадуємо: Як очистити клавіатуру від дрібних забруднень та пилу?

Також: Чому інтернет в телефоні зникає зі швидкістю світла?

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще