Схоже, безкоштовні месенджери закінчуються, слідом за Telegram, Viber, вирішив зробити частину своїх послуг платними і ввів передплату Viber Plus, яка коштуватиме $1.99 на місяць.

Передплата Viber Plus не є обов’язковою, а ті, хто не хоче за неї платити, зможуть продовжити користуватися всім функціоналом месенджера, який був у нього раніше.

Viber впроваджує монетизацію. Фото: Youtube
Viber впроваджує монетизацію. Фото: Youtube

Усі учасники клубу Viber Plus також отримають іконку біля профілю, що підтверджує їхній преміальний статус.

Щоб активувати нову послугу, потрібно натиснути "Ще" у верхньому правому кутку програми, а потім вибрати функцію Viber Plus і ввести платіжні дані.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Viber
Viber

Спочатку ця послуга для України буде недоступна. Її впроваджують у ряді країн, серед яких Чорногорія, Чехія, Швейцарія, Кувейт та Австралія.

У розробці вже є додатковий функціонал для Viber Plus, який незабаром буде представлений компанією. Усі доступні тепер функції месенджера залишаться безкоштовними для звичайних користувачів.

Нещодавно Rakuten Viber опублікував статистичні дані щодо найпопулярніших смартфонів серед користувачів в Україні. Дані показують, що велика частина українців віддає перевагу пристроям на Android, але кількість користувачів iOS поступово зростає.

Нагадаємо, ми писали, що у "Нафтогазі" повідомили, що передавати показники лічильників потрібно по-новому: через 104.ua більше не вийде.

Як повідомляв "Знай.ua" українцям обіцяють присилати повістки у Viber та Telegram: технічно все готово — оновлено.

Також "Знай.ua" інформував, українці почнуть отримувати свої повістки до суду за допомогою Viber: що відомо про реформу.