Користувачі Metacritic обвалили рейтинг доповнення Burning Shores Horizon Forbidden West. Одна з головних причин багатьох "нульових" оцінок — можливість головної героїні Елої завести роман із дівчиною.

До складу віртуальної ЛГБТ-спільноти увійшов ще один персонаж Sony. Розробники розкрили орієнтацію головної героїні Елой. У доповненні Burning Shores до Horizon Forbidden West натякнули, що Елоя віддає перевагу дівчатам.

Horizon Forbidden West. Фото: Youtube
Horizon Forbidden West. Фото: Youtube

Як виявилося у доповненні вам дадуть вибір, внаслідок якого, Елой зможе завести романтичні стосунки з іншою дівчиною. Гравці, які чекали на романтичні стосунки Елой, після цього почали думати, що Сейка може бути тією самою половинкою, з якої у головної героїні може початися роман. Це обурило геймерів, і вони замінусували доповнення.

Horizon Forbidden West. Фото: Metascore
Horizon Forbidden West. Фото: Metascore

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Ще одна гра, зіпсована гей-політикою, і заради чого? Люди просто хочуть розважатися, а не піддаватися індоктринації. Sony має бути обережною, тому що багато брендів постраждали через те, що пріоритетом для них стала бізнес-політика. Я більше ніколи не куплю гру Horizon", - написав геймер Rodrigo32.

Horizon Forbidden West. Фото: Youtube
Horizon Forbidden West. Фото: Youtube

"Дуже розчаровує рішення Guerrilla, ви просто зруйнували чудового персонажа і гру, яку люди люблять, навіщо вам ускладнювати ситуацію з ЛГБТ-персонажем? Це розбило мені серце, і я просто вирішив припинити грати в майбутні ігри Guerrilla, які вони будуть розробляти віднині", - написав геймер Vangka.

"Візуально виглядає круто, але як щодо розповіді? Елой Лесбійка! Що ви робите, Sony & Guerilla, насправді? Припиніть робити це зі своїми персонажами. Це жахливий сюжет, ви створюєте чудовий світ, і абсолютно жахливі другорядні персонажі. Погані, дуже погані. Я люблю цю франшизу, і я не хочу бачити, як ви її знищите. Зараз я починаю думати про 3 частину, і це мене лякає", - відгукнувся користувач з ніком GSh773.

Скандал розгортається під коротким відео, в якому демонструється поцілунок Елой та Сейкі – як один з варіантів розвитку подій.

Нагадаємо, ми писали, що українці допомогли створити Hogwarts Legacy: який вклад внесли у шедевр.

Як повідомляв "Знай.ua" п'ять можливих причин, чому ваш телефон не заряджається.

Також "Знай.ua" інформував, українці запідозрили, що Vodafone таємно розсилає смс від імені абонентів.