Багато хто стикався з такої проблеми, коли один із навушників просто перестає працювати... і гаразд, якщо це дротові навушники (хоча теж боляче). Однак там одразу стає зрозуміло, в чому проблема.

А щодо бездротової техніки - тоді причин може бути величезна кількість. Спочатку переконайтеся, що навушник заряджений. Буває, що один із навушників не заряджається через проблеми з контактами в кейсі. У цьому випадку зарядіть навушники та кейс, спробуйте з'єднати їх зі смартфоном після 20-30 хвилин. Якщо нічого не змінилося, протріть контакти кейсу ватними паличками або іншими зручними засобами.

Навушники, скріншот: YouTube
Навушники, скріншот: YouTube

Якісні блютуз-навушники підключаються до смартфону як єдиний пристрій, але деякі дешеві моделі можуть сприйматися як два окремі пристрої.

Для синхронізації необхідно затиснути палець на сенсорній поверхні або фізичній кнопці на навушниках. Світлодіоди підтвердять успішну синхронізацію.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Або спробуйте підключити навушники до телефону через налаштування, або оновити драйвери навушників перед вирішенням проблеми радикальним способом.

Музика в навушниках. Фото: скрін youtube
Музика в навушниках. Фото: скрін youtube

Якщо жодна з порад не допомогла, можливо, одна з навушників просто померла. Важливо зрозуміти, що бездротові навушники мають обмежений термін служби. З часом маленькі акумулятори, якими вони оснащені, зношуються.

Також можливі механічні пошкодження внаслідок падінь, що може призвести до відсутності контакту між елементами та навушники перестануть працювати.

Нагадаємо, експерти пояснили, чому комп'ютер краще не вимикати: "сплячий режим" допоможе

Як повідомляв "Знай.ua", росіянин мало не вбив себе з дружиною, захотівши приготувати бутерброд з TikTok: врятувала ванна.

Знай.uа писав, п'ять можливих причин, чому ваш телефон не заряджається