Серіал "The Last of Us" зазвучить шикарною українською, вже є перші кадри озвучки.

Про це повідомили у twitter користувач під ніком GameStreetUA. У дописі зазначено, що є навіть перші кадри озвучених персонажів.

Кадр з The Last Of Us 1. Фото: Youtube
Кадр з The Last Of Us 1. Фото: Youtube

Ведеться робота над українським дубляжем The Last Of Us 1. За цю нелегку справу взялись Sandigo Studio, котрі уже показали деякі моменти з гри. З нетерпінням чекаємо на вихід дубляжу, — йдеться у повідомленні.

"Вау, голоси ідеально підходять!", "Ого, не завищував очікування і те що я зараз почув мені дуже подобається", "А це все потім додадуть ефекти простору та іншого?", "Шось Еллі голос взагалі не заходить. Ніби то чиюсь дівчину запросили озвучити по знайомству", "Куди треба задонатити, щоб справа рухалась стабільніше?", - прокоментували вдячні українці цікаву новину.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Цікаво, що команда Warner Bros. Discovery та HBO готуються до другого сезону The Last of Us, однак у майбутньому, імовірно вийде і нетиповий третій сезон, судячи з натяків Крейга Мазіна, який буде або за мотивами вже оригінальної історії... або вийде вже після того, як вийде третина гри - а вона досі не була офіційно анонсована.

Нагадаємо, ми писали, що у 2 сезоні The Last of Us творці готові вирішити багато проблем: хейтери будуть раді

Як повідомляв "Знай.ua", автор The Last of Us натякнув, що наступний сезон серіалу не останній: "Маємо протриматися".

Також "Знай.ua" інформував, що відома актриса згадала, як "годувала" грошима Педро Паскаля з The Last of Us: думав, що це "кінець".