Alan Wake 2 – одна з найочікуваніших ігор 2023 року, яка на релізі отримає українську локалізацію. Remedy Entertainment та Epic Games Publishing оприлюднили новий геймплейний трейлер та назвали дату виходу гри.

Реліз Alan Wake 2 на Windows ПК у EGS, PlayStation 5 та Xbox Series X|S заплановано на 17 жовтня 2023 року. Фінська студія Remedy Entertainment реалізувала текстовий переклад для українських геймерів, проте від російської мови у грі не відмовилися.

Alan Wake 2. Фото: скрін youtube
Alan Wake 2. Фото: скрін youtube

Сайт гри Alan Wake 2 також вже українізувався і на ньому з'явилася інформація, зокрема, про ціну гри.

Alan Wake 2. Фото: скрін сайту
Alan Wake 2. Фото: скрін сайту

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Стандартна версія хорору в Epic Games Store коштує 1238 гривень, а Deluxe Edition – 1733 гривні. При цьому вартість гри для власників консолі PlayStation в Україні поки що не оголошена.

Події Alan Wake II відбуваються через 13 років після зникнення письменника Алана Вейка. У містечку Брайт-Фоллз, штат Вашингтон, відбулася низка загадкових ритуальних вбивств. Агентку ФБР Сагу Андерсон відправляють до Брайт-Фоллз для розслідування вбивств, де вона потрапляє в жахливу історію, написану Вейком.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, The Last Of Us 1 зазвучить шикарною українською: "Голоси ідеально підходять".

Також наш портал інформував, українці допомогли створити Hogwarts Legacy: який внесок внесли в шедевр.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, геймерам показали релізний трейлер DLC до Horizon Forbidden West: від епічності перехоплює подих.