Компанія-розробник комп'ютерних ігор Blizzard "порадувала" гравців World of Warcraft в Україні коригуванням цін на місячну підписку. Геймери вже почали отримувати листи із попередженням про підвищення цін. Про це повідомляє telegram-канал GameStreetUA.

Blizzard розпочали розсилку листів українським геймерам із не найрадіснішою новиною. Так, шанувальникам гри World of Warcraft доведеться витрачати більше на місячну підписку. Своє рішення у компанії пояснюють тим, що регулярно переглядають ціни у багатьох регіонах світу і зараз черга України.

Геймер. Фото: Youtube
Геймер. Фото: Youtube

"У World of Warcraft грають у багатьох регіонах світу і ми регулярно переглядаємо ціни на наші ігри та послуги у всіх валютах. Час від часу необхідно вносити зміни до певних цін на основі низки факторів, зокрема глобальних та регіональних ринкових умов", - пояснили підвищення цін у компанії.

Підвищення цін на підписку. Скрін лист від Blizzard
Підвищення цін на підписку. Скрін лист від Blizzard

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зазначається, що нові ціни вже набули чинності і тепер українським геймерам доведеться платити за підписку помітно більше.

Тож якщо раніше 1 місяць коштував 300 гривень, то зараз уже 389 гривень. За три місяці доведеться викласти 1079 гривень, а не 840 гривень, як раніше. Півроку підписки подорожчали з 1500 до 1919 гривень.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, хорор Alan Wake 2 відразу на релізі отримає українську локалізацію: сайт уже "заговорив" солов'їною.

Також наш портал інформував, The Last Of Us 1 зазвучить шикарною українською: "Голоси ідеально підходять".

Крім того, ми писали, геймери замінили DLC Burning Shores Horizon Forbidden West: вся причина в дівчинці.