Ви можете перебувати в Україні, але вести контент поки тільки російською.

У мережі показали, що компанія Ubisoft не визнає існування україномовних творців контенту при подачі заяви на відкриту бету Creators Program. Про це написали в тг-каналі "Облога".

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Шановні працівники Київського та Одеського філіалу студій Ubisoft, ми розуміємо що це лише відкрита бета проекту взаємодії з спільнотою, але ж закликаємо трішечки опрацювати цей момент з вашими колегами. — йдеться у повідомленні тг-каналу.

У коментарях адмінам порадили звернутися у Discord для отримання відповіді чому так відбуваться. Адже з огляду на повномасштабну війну, багато українців фізично "не переварюють" російську мову, а багато хто її не знає досить добре.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"На сайті технічної підтримки останнім часом вони не відповідають. Тепер більша частина підтримки перемістилися в Discord. Бо, я відповіді стосовно української локалізації The Crew Motorfest не отримав відкриваючи тікет. Проба полягає в тому, що в Ubisoft й досі є технічна підтримка руснявою. І це мені здалося дуже дивним. Особливо після того, що наробила русня після 24 лютого 2022 року" - прокоментували в мережі.

Журналісти звернулись до офіційного аккаунту Ubisoft Ukraine з приводу коментарів до цього випадку халепного відношення до україномовних творців, і отримали "дуже" розгорнуту та дійсно "корисну" відповідь.

Зазвичай на будь-яке питання завжди якась відповідь надходить, тож вважаємо що ситуація "без коментарів".

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Як бачимо зі скріну, відповіді у представників компанії так і не знайшлося.

"А ще юбісофт чомусь вважає що українці в Україні повинні грати в ігри тільки російською, принаймні таке з Far Cry4, AC Black Flag і Valhalla. І чомусь це не змінились після вторгнення", "Це при тому, що є Ubisoft Kyiv Studio", - пишуть в Twitter -спільноті.

Нагадаємо, ми писали, що вирішили, що тут найбагатші: Blizzard підвищила ціни на підписку World of Warcraft.

Як повідомляв "Знай.ua" безпілотник зі штучним інтелектом намагався вбити оператора: заважав виконанню завдання.

Також "Знай.ua" інформував, шкідливе ПЗ в додатках, Android можуть полетіти: на що слід звернути увагу українцям.