У Тернопільській області розгорівся скандал на тлі незаконного вивезення побутового сміття на хутір Заболотці КП "Наш добробут". Про це розповів місцевий житель Віктор Пасічник на своїй сторінці в Facebook.

В Тернопільській області утворили незаконне звалище побутового сміття / фото: Facebook Віктор Пасічник

Як написав Віктор Пасічник, протягом останніх півтора років Борсуковська Объеднана територіальна громада звозить на територію хутора Заболотці, неподалік від піщаного кар'єру, купи побутового сміття. Жителі найближчих сіл вже подали в суд позов, який затвердив ліквідацію незаконного сміттєзвалища. Але навіть незважаючи на це, комунальники ігнорують рішення і продовжують звозити на хутір побутове сміття.

В Тернопільській області утворили незаконне звалище побутового сміття / фото: Facebook Віктор Пасічник

Не будьте байдужими. Майже 1,5 року Борсукивська ВІДГ загаджуе територію на хуторі Заболотці (р-н піщаного кар'єру). Навіть після рішення суду про ліквідацію незаконного сміттєзвалища КП «Наш Добробут» надалі продовжує звозити туди сміття. Допоможіть зупинити беззаконня в Борсукивський ВІДГ, а як розкопають чуму, то громада прославить всіх: район, область і Україна, - пише Віктор Пасічник

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

УВАГА! НЕБЕЗПЕКА! Не будьте байдужими. Майже 1,5 року Борсуківська ОТГ загаджує територію на хуторі Заболотці (р-н...

Geplaatst door Віктор Пасічник op Zaterdag 16 mei 2020

Сільській голова Іван Друзь не пройшов повз цієї публікації, прокоментувавши ситуацію в коментарях під постом. На його думку, рішення про вивезення ТПВ на зазначену територію було прийнято ще в 1996 році, а місцеві жителі звозили туди побутові відходи ще задовго до цього. Друзь пояснив, що комунальні підприємства звозять на хутір Заболотці ТПВ відповідно до законодавства, а це місце було виділено для того, щоб більше ніде не утворювалися стихійні звалища.

Коментар Івана Друзя під постом Віктора Пасічника в Facebook / скріншот

Коментар Івана Друзя під постом Віктора Пасічника в Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше Шмигаль заявив, що якщо Україні не продасть запас зерна, то воно відправитися на звалище.
Як повідомляв портал Знай.иа, у Львові невідомі засмічують територію біля "Арени Львів".
Також Знай.иа писав, що у Харкові на одній з місцевих звалищ помітили незвичайну знахідку.