Мер Тернополя Сергій Надал повідомив місцевим жителям, коли в місті буде відновлено роботу громадського транспорту. Про це він розповів у відеозверненні, опубліковане на його сторінці в Facebook.

Сергій Надал розповів, коли в Тернополі відновлять роботу громадського транспорту / скріншот з відео ІНТБ

Жителька Тернополя Галина Кучма поскаржилася, що у неї немає власного автомобіля, на якому вона могла б їздити на роботу в центр, тому доводиться самостійно добиратися аж з кінця Березовців. Вона пояснила, що не має можливості щодня ходити пішки, а брати таксі нині занадто дорого. На спецрейси, які курсують під час карантину, вона також потрапити не може, оскільки вона починає працювати в обідній час, а ходять вони лише вранці і ввечері.

У свою чергу мер Тернополя Сергій Надал розповів, що рішення про запуск громадського транспорту приймає Уряд, тому на даний момент городяни можуть задовольнятися лише спецрейсами. Міський голова пояснив, що отримати перепустку на ці маршрути можна з наданням документа з місця роботи. Кількість спецрейсів буде збільшуватися і вони будуть ходити щодня з 6:30 до 9:30 ранку та з 16:30 до 20:30 вечора.

Критичним для нас залишається питання відновлення роботи громадського транспорту. Я хочу наголосити, що дозвіл на роботу транспорту, як по Україні, так і конкретно у містах дає Кабінет Міністрів. Зараз є лише інформація, що Уряд планує послабити обмеження щодо транспорту, але які саме обмеження скасують, поки невідомо. Ми готуємо наш транспорт до виїзду на маршрути, і після рішення Уряду зможемо забезпечити рух автобусів та тролейбусів по оновленій мережі, - каже Сергій Надал

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

У ТЕРНОПОЛІ ЗБІЛЬШИЛИ КІЛЬКІСТЬ ТРАНСПОРТУ НА СПЕЦРЕЙСАХ І ДОЗВОЛИЛИ РОБОТУ УСІХ РИНКІВ З 16 ТРАВНЯ

У ТЕРНОПОЛІ ЗБІЛЬШИЛИ КІЛЬКІСТЬ ТРАНСПОРТУ НА СПЕЦРЕЙСАХ І ДОЗВОЛИЛИ РОБОТУ УСІХ РИНКІВ З 16 ТРАВНЯ 🔷 Критичним для нас залишається питання відновлення роботи громадського транспорту. Я хочу наголосити, що дозвіл на роботу транспорту як по Україні, так і конкретно у містах дає Кабінет Міністрів України. Зараз є лише інформація, що Уряд планує послабити обмеження щодо транспорту, але які саме обмеження скасують, поки невідомо. Ми готуємо наш транспорт до виїзду на маршрути і після рішення Уряду зможемо забезпечити рух автобусів та тролейбусів по оновленій мережі. 🔷 Ми збільшили кількість транспорту на спецрейсах. З понеділка на окремих маршрутах кількість транспорту ще зросте. Якщо Ваше підприємство уже відновило роботу, візьміть довідку довільної форми, що Ви там працюєте, у свого роботодавця. Тоді ви зможете скористатися спецтранспортом вранці з 6:30 до 09:30 і ввечері з 16:30 до 20:30. 🔷 З 16 травня у Тернополі запрацюють усі ринки: і продовольчі, і промислові. Таке рішення ми прийняли на засіданні оперативного штабу. Безумовно, усі підприємці та адміністрація ринків зобов'язані дотримуватися протиепідемічних вимог, виконувати рекомендації та заходи безпеки, які передбачені постановами Уряду щодо роботи продовольчих і непродовольчих ринків, продуктових та непродуктових магазинів. Їхню роботу контролюватимуть інспектори Держпродспоживслужби, національної поліції та муніципальної інспекції. Якщо виявлять порушення протиепідемічних вимог, робота ринку може бути зупинена. 🔷 Звертаюся до підприємців: Ви маєте розуміти, що несете відповідальність за здоров’я, а інколи навіть і життя ваших працівників, Ваших клієнтів, а також їхні сім’ї, які теж ризикують інфікуватися. Бережіть себе, своїх дітей і батьків!

Geplaatst door Сергій Надал op Vrijdag 15 mei 2020

Нагадаємо, раніше у Тернополі відновили роботу речових ринків.
Як повідомляв портал Знай.иа у дитячих садках Тернополя планується встановити відеокамери.
Також Знай.иа писав, що жителі Тернополя спільними зусиллями очистили набережну місцевого ставка.