У Тернополі сталася неприємна ситуація, в якій загубився маленький дитина. Бабуся відволіклася, а дівчинка зникла в натовпі. Поліція міста допомогла знайти дитину і передала його бабусі. Про це пише Галас.

У вівторок, 19 травня патрульні поліцейські виявили маленьку дівчинку, яка була явно без нагляду дорослих. Дитина знаходилася на території багатолюдного ринку. Дівчинка розповіла, що не може знайти бабусю, з якою вона прийшла за покупками.

Поліцейські оперативно розшукали бабусю, яка вже перебувала у схвильованому стані та передали дитину їй. Жінка в свою чергу розповіла, що на мить відволіклася і випустила дитину з поля зору, а дівчинка зникла в натовпі людей. Вона подякувала поліцейських за допомогу.

Тернополянка втратила онуку Фото: Нацполиция

Варто відзначити, що під Тернополем мачуха вчинила страшний злочин, задушивши пасербицю і закопавши її в лісі. Причиною цього злочину стали ревнощі, вона вважала, що її чоловік любить дочка сильніше, ніж її. Ситуація прийняла страхітливий оборот, коли стало відомо, що вона після вбивства дитини пішла пити каву з подругою і повернулася подивитися лежить ще тіло чи ні.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У Дніпрі загинув 6-місячна дитина з-за недбалості дорослих. Малюк подавився пакетом будинку. Він знайшов предмет в квартирі і потягнув його в рот. Пакет перекрив йому верхні дихальні шляхи, що призвело до задухи і смерті малюка.

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині мачуха жорстоко розправилася з падчеркою з-за ревнощів.

Знай повідомляв, що в Дніпрі загинув 6-місячний малюк.

Нещодавно Знай передавав, що дніпрянка вимагає дозволити партнерські пологи в Дніпрі.