У Тернополі продовжують облагороджувати вулиці, парки і сквери. Якщо раніше міська влада приділяла увагу зонам відпочинку, то тепер переключилися на дороги. Навіть в умовах карантину ведуться роботи по ремонту дорожнього покриття. Про це пише 0352.

Ремонт доріг ще не завершився, а міські служби приступили до оновлення зупиночних пунктів. Кореспонденти з'ясували, де з'явилися нові зупинки громадського транспорту.

З 2015 року в місті з'явилися 14 нових критих павільйону для очікування громадського транспорту.

Михайло Ткач Фото: скріншот

"Вони були встановлені за різними адресами у відповідності з потребами. Тобто встановлені зупинки на вимогу мешканців, а є зупинки, які були зруйновані або їх взагалі не було. Тому їх так організовують та обладнують навісами», - заявив Михайло Ткач, головний спеціаліст управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернополя.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У 2020 році в місті з'являться ще 9 нових зупинок. На ці потреби було виділено понад 2 млн грн з бюджету міста. частина з цих грошей піде на капітальний ремонт існуючих об'єктів. 550 тисяч гривень із зазначеної суми буде виділено на поточний ремонт зупинок. Управління благоустрою та екології Тернополя уклало договір з підрядниками. Вже найближчим часом роботи розпочнуться.

3 нових зупинки з'являться на вулиці Руській. Також з'являться нові об'єкти на Київській і 15 квітня, Бродівської та Богдана Хмельницького. Лук'яновича і на вулиці Зологорской.

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі незабаром запрацює громадський транспорт.

Знай передавав, що тернополяни висловилися з приводу продовження карантину до 22 червня.

Нещодавно Знай передавав, що Тернопільводоканал насмішив жителів міста объеснением якості води.