Карантин наклав заборону на безліч сфер життя українців, в тому числі, і на продаж алкоголю. Якщо раніше з рішеннями місцевої влади ще можна було посперечатися, то зараз вже немає. У Тернополі правоохоронці нещодавно виявили чотири факти порушення заборони на продаж алкоголю в нічний час. Про це пише прес-служба Тернопільської міськради.

Перевірка проводилася інспекторами муніципальної інспекції спільно з працівниками Тернопільського відділу поліції ТПП ГУНП в Тернопільській області. Заборона на торгівлю алкоголем діє з 22:00 до 8:00. Порушення виявлено за такими адресами: вул. Київська, вул. Б. Хмельницького, вул. Степана Бандери та вул. Просвіти.

Перевірка дозволила поліції та інспекторам оформити протоколи про правопорушення на горе-продавців. Їм інкримінували порушення ч. 2 ст. 156 Купап, тепер їх чекає штраф у розмірі 6800 грн з кожного.

У Тернополі перевірили виконання рішення заборони торгувати спиртним вночі Фото: Тернопільська міськрада

Рішення про заборону продажу алкогольних напоїв у Тернополі брав міськрада ще у 2011 році. Під забороною продаж всіх спиртних напоїв, крім безалкогольного пива. Також виняток зробили для ресторанів і кафе.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нещодавно жителі Тернополя висловилися про те, як вони дивляться на продовження арантина до 22 червня, про який розповів Віктор Ляшко в ефірі телеканалу 1+1. Тернополяни розділилися на дві групи. Одна погодилися посидіти вдома, а другі заявили, що ці заходи вони виконувати не будуть.

Нагадаємо, Знай писав, що тернополяни висловилися з приводу карантину.

Знай передавав, що в Тернополі запрацює громадський транспорт, Надал розповів про всі подробиці і умовах.

Нещодавно Знай передавав, що у Тернополі влада вирішили реєструвати майбутніх першокласників онлайн.