Відомий спортсмен з Тернополя став батьком. Таку радісну новину повідомила його дружина Аліна на своїй сторінці в соцмережах.

Борець з греко-римської боротьби Андрій Антонюк вперше став батьком. У нього і його дружини Аліни народилася дочка, яку назвали Емілія. Дівчинка з'явилася на світ з вагою 2900 грамів і з зростом 50 сантиметрів.

Радісна новина стала надбанням громадськості і завдяки публікації повідомлення про народження малятка на сторінці Федерації греко-римської боротьби України.

Свої фотографії після народження дочки Аліна виклала на сторінці у Instagram. На них зображена дівчинка в першому конверті і милою шапочці з бантом. На першому плані на фото величезний букет рожевих троянд, які, швидше за все, підніс Андрій дружині.

Аліна Антонюк показала новонароджену дочку Фото: скріншот

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Народженням дитини зміг похвалитися і найшвидший у світі бігун Усейн Болт. У нього народилася дочка. Самого титулованого спортсмена світу привітав з цією радісною подією навіть глава прем'єр-міністр Ямайки. Чоловік поки не ділився фото своєї доньки, але фанати встигли привітати його.

Крім того, у Тернополі в дитячих садах влади встановлюють відеокамери. Ці пристрої будуть стежити за діями вихователів по відношенню до дітей і допоможуть вирішити спірні моменти. Пристрої вже встигли встановити у кількох дошкільних закладах.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що найшвидший бігун світу Усейн Болт став батьком.

Знай писав, що в дитсадках Тернополя влади встановлюють відеокамери.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі першокласників реєструють онлайн.