Грибний сезон у травні відкрився на Тернопільщині. Як не дивно, вже у регіоні з'явилися перші маслюки. Гриби збирали тернопільські кореспонденти, а результати свого походу виклав в Facebook.

Тернопільська журналістка Оксана Мацьопа похвалилася першим результатом «тихого полювання». Сайт «обласТь» опублікував розповідь журналістки, в якому вона зазначила, що більше любить осінній грибний сезон та опеньків. Проте вже зараз «тихе полювання» пройшла на відмінно.

Маслюки на Тернопільщині Фото: Оксана Мацьопа

«Я в цю місцевість навідуюся, коли достигає суниця. Вперше за карантин захотілося після роботи відпочити саме там. Ходила, шукала, де присісти і присіла біля маслюків», - розповіла дівчина.

Маслюки на Тернопільщині Фото: Оксана Мацьопа

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Вона також розповіла, що односельці також навідуються в цю місцевість і видно, де витоптані місця, там маслюки чисті і красиві, а де місця зарослі, там і гриби великі і дуже маслянисті.

В черговий похід в ліс Оксана Мацьопа зібрала половину еко-сумки маслюків. Також вона розповіла, як готує гриби. Як з'ясувалося, все дуже просто – сметана, смажену цибулю, масло для всіх видів і сортів грибів. Також дівчина розповіла, що збирала гриби недалеко від Дружби, що в Теребовлянському районі.

Нагадаємо, Знай писав, які начинки для вареників полонять гостей.

Знай повідомляв, з чого можна приготувати ідеальну закуску.

Нещодавно Знай передавав, що з грибами можна приготувати корисні і смачні супи.