Сирні млинці, так і млинці взагалі – улюблені ласощі українців. Існує величезна кількість рецептів їх приготування, які допоможуть задовольнити самий вишуканий смак. Як кажуть, досконалості немає меж, тож Знай пропонує спробувати сирні млинці з ароматною весняною зеленню.

Для приготування цього шедевра кулінарії знадобляться яйця, борошно, зелень, молоко, сир. Тісто при замішуванні повинно вийти трохи рідшим, ніж на оладки і трохи густішим, ніж на традиційні млинці.

Отже, для приготування потрібно взяти:

  • сир (творог) – 200 г;
  • молоко – 150 мл;
  • яйця – 3 штуки;
  • борошно (можна цільнозернове) – 6 столових ложок;
  • зелень – кріп, петрушка, цибуля – 3 столових ложки;
  • сіль – щіпка.

Спосіб приготування

Тісто для сирних млинців Фото: gotuemo.pp.ua

Тісто для сирних млинців Фото: gotuemo.pp.ua

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зелень потрібно попередньо дрібно пошинкувати, щоб вона була готова до додавання в тісто. Далі в хід йде сир, в нього додається молоко і борошно. Вся маса добре вимішується, щоб не було грудок. Далі додаються три яйця, які також втручаються в масу. В кінці додається зелень.

Готові сирні млинці Фото: gotuemo.pp.ua

Після цього тісто з допомогою ополовника виливається порційно на гарячу сковороду. Млинці випікаються з двох сторін. Коли вони готові, їх можна змастити розтопленим вершковим маслом.

Нагадаємо Знай писав, що в мережі з'явився рецепт приготування домашньої печінкової ковбаси.

Також Знай повідомляв, як приготувати легендарне печиво "Мадлен".

Нещодавно Знай передавал, що з'явився простий рецепт приготування риби в банці.