У Тернополі літній двірник накинувся з ножем на завідувачку дитячим садом. Чоловік завдав їй колото-різані рани. Інцидент стався 19 травня в середині дня. Про це повідомила прес-служба Нацполиции в Тернопільській області.

Правоохоронцям повідомили про напад співробітниці дитячого садка. Вони зателефонували і розповіли, що 62-річний двірник напав з ножем на завідувачку. Поліцейські приїхали на місце події і затримали нападника. Йому призначать психіатричну експертизу.

Обставини справи здивували. З'ясувалося, що 62-річний чоловік влаштувався в садок двірником нещодавно. Він дуже акуратно і сумлінно виконував свою роботу. Це підтвердили всі співробітники дошкільного закладу.

Наслідки нападу на завідуючу в Тернополі Фото: Нацполиция

Зрив стався після того, як завідувачка попросила його покосити траву на території садочка. Він відповів, що і так багато працює, дуже втомився і буде звільнятися. Після цього, він взяв ніж, увійшов в її кабінет, де були ще дві жінки-співробітниці саду і почав наносити удари завідувачці в обличча.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Медики швидкої допомоги виявили колото-різані рани обличчя та верхньої частини тіла. Двірника затримали і визначають йому запобіжний захід.

Нагадаємо, Знай писав, що на Харківщині заарештували 38-річну жінку, яка розгулювала голою по місту з головою дочки в пакеті. Її відправили в Дніпро для првоедения психіатричної експертизи.

Знай повідомляв, що в Києві невідомий обікрав киянку прямо в ліфті.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі дві людини отримали колото-різані рани на вулицях міста в один день з різницею в кілька годин.