В Тернопільській області розшукують чоловіка, який зник 21 травня при загадкових обставинах. Даний житель регіону вів бродячий спосіб життя, але все ж з'являвся на людях.

В останній раз його бачили 21 травня. Також поліція повідомила, що розшукуваний Околович роман Іванович, 1983 року народження. З 21 травня чоловік не з'являвся в полі зору родичів.

Поліція попросила зателефонувати і повідомити про місце знаходження зниклого чоловіка або ж згадати, де можливо його бачили в останній раз.

Розшукується Околович роман Іванович, 1983 року народження, Фото: Нацполиция

Нагадаємо, нещодавно на Тернопільщині оголосили в розшук військового, який пішов з дому і не повернувся. 39-річний чоловік не повідомив рідним, куди йде і коли повернеться. Також вони не змогли з нею зв'язатися. Він пропав 18 травня і більше його ніхто не бачив.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Не менш дивним виявився випадок зникнення молодої людини з Тернополя у Франції, куди він відправився до батька в гості. Там його застав карантин і юнакові довелося залишитися в цій країні. 10 травня він вийшов у магазин і зник. При цьому рідні та друзі хлопця розповіли, що він не зловживав алкоголем, вів здоровий спосіб життя. Пізніше стало відомо, що його знайшли в лікарні сусідній провінції. Туди він потрапив з травмою голови і амнезією. Зараз молода людина йде на поправку і дякує всім, хто допоміг у його пошуках.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Тернополі шукають зниклого Андрія Правецкого.

Знай писав, що на Тернопільщині виявили готель, який порушував карантин.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі готуються засудити поліцейських за свавілля на вулицях міста.