Нещодавно, житель села Малі Загайці, Шумського району, Тернопільської області, Микола загинув від коронавіруса COVID-19. Про це розповіла його дружина зазначивши, що причиною смерті став не вірус, а недбалість медпрацівників. Відповідне відео Валентина Ковалик опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

У Тернопільській області жінка звинуватила лікарів у смерті чоловіка / скріншот з відео

За словами жінки, починалося все з простого бронхіту, яким навесні і восени завжди хворів Микола. У зв'язку з цим Валентина звернулася за допомогою до сімейного лікаря, однак той відмовився приїжджати заявивши, що у нього немає захисного костюма. Через кілька днів рідні все ж змогли добитися госпіталізації Миколи в Шумскую лікарню, де його поклали в спеціальний бокс.

Валентина розповіла, що коли чодлвіка вивозили, вона передала йому з собою 2-літрову пляшку води, яка закінчилася вже на наступний вечір. Тоді йому налили теплого чаю, а води не приносили аж до самого ранку, хоча той неодноразово звертався до медперсоналу.

Лікували, як скотину! - відмічає Валентина

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Тернопільській області жінка звинуватила лікарів у смерті чоловіка / скріншот з відео

Через деякий час Миколу вирішили перевезти в Кременецьку лікарню, а пізніше – в Тернопіль, де його виписали і відправили додому. У той же час Валентину ніхто не протестував на наявність коронавіруса.

Коли ж чоловік загинув, до нього не приїхали співробітники поліції, ні медперсонал. Валентині лише передав сімейний лікар, щоб та прийшла в лікарню за довідкою про смерть.

Більше подробиць – у відео:

Geplaatst door Валя Ковалик op Donderdag 21 mei 2020

Нагадаємо, у Тернополі прогулянка без маски коштувала українцю штрафу і нервів в суді.

Як повідомляв портал Знай.иа у Тернополі змусять аптеки збирати сміття.

Також Знай.иа писав, що Тернопільщина поки залишиться закрита на карантин.