У Тернополі двоє дорослих чоловіків побили підлітків в одному зі спальних районів. Конфлікт стався на вулиці Острозького. Відео побиття дітей виклала в соціальну мережу Facebook місцева мешканка Тетяна Яворська. Пізніше з'явилися пояснення поліції з приводу даного інциденту.

У соцмережі з'явилося відео моменту, коли дорослі чоловіки підійшли до компанії підлітків, які перебували на спортивному майданчику. Після цього видно, як чоловіки почали бити дітей. Сама ж користувачка соцмережі розповіла, що чоловіки зробили дітям зауваження після того, як вони довгий час гамірно поводилися і курили.

Пост у соцмережі місцевої жительки Фото: скріншот

Також стало відомо, що підлітки гамірно поводилися під вікнами багатоповерхівки, що не сподобалося однієї з місцевих мешканок. Вона зробила їм зауваження, але це не подіяло. Один з молодих людей обізвав жінку непристойними словами. Заступитися за честь і гідність своєї дружини вирішив місцевий житель з одним. Останній і завдав школярам удари по голові.

На Тернопільщині поліція розслідує більш серйозний інцидент, в якому замішана сімейна пара. Жінка викликала поліцію із-за того, що сама ж завдала своєму чоловіку ножове поранення. Чоловік выжел, але поліція взялася за розслідування і грізною дамі тепер загрожує тюремний термін.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, на вихідних на Тернопільщині помер чоловік, за словами лікарів, від коронавіруса, але його дружина стверджує, що від недбалості медиків. Вона розповіла, що чоловіка перевозили з лікарні в лікарню, а сімейний лікар відмовилася до них їхати додому.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Тернопільщині жінка поранила свого чоловіка ножем у живіт.

Знай писав, що під Тернополем чоловік загинув від коронавіруса, але рідні стверджують зворотне.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі, розповіли про те, де росте борщівник (небезпечне для людини рослина).