Ослаблення карантину дало зелений сигнал до пересування людей по районах Тернопільської області. Відкрилися автостанції і народ хлинув по своїх справах, забувши про хвороби і небезпеки.

У мережі з'явилися фото того, як жителі Тернопільщини забули про все і кинулися на ринки і на автобусні станції, а деякі забули навіть одягнути маску.

Один з місцевих активістів показав, як у Бережанах люди наплювали на застереження влади та прохання не виходити без потреби з дому. Андрій Гудзиляк сфотографував бережанський ринок, на якому вже натовпу людей. Він написав, що це послаблення карантину по-бережански. В коментарях йому відповіли, що люди вийшли з карантину офіційно і не будуть сидіти вдома, людей випустили на волю.

Ринок в Бережанах після карантину Фото: Андрій Гудзиляк Facebook

Нещодавно прем'єр-міністр Шмигаль розповів, що карантин продовжено до 22 червня, але до цього дня в країні буде діяти адаптивний карантин. Деякі регіони вже зняли велику частину обмежень і запустили громадський транспорт, а деякі ще перебувають на жорстких умовах обмежень. Тільки 11 областей нашої країни залишилися в колишніх умовах, а решта вже отримали істотні послаблення. Жителі Тернопільщини дуже різко відреагували на такі новини і заявили, що не збираються сидіти вдома.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Після цього мер Тернополя Надал розповів жителям міста, коли і як запрацює громадський транспорт після карантину. Як з'ясувалося, колишній режим роботи транспорт отримає лише з 25 травня.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що жителі Тернополя висловилися з приводу перспективи сидіти вдома ще до 22 червня.

Знай писав, що ме Надал розповів, коли в Тернополі запрацює громадський транспорт.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині відновлено міжміські перевезення.