Мирослава Гонгадзе, вдова відомого українського журналіста Георгія Гонгадзе, яка перебралася жити у США після його смерті, розповіла про те, який життєвий шлях вона пройшла після закінчення школи в Бережанах Тернопільської області. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

Мирослава Гонгадзе показала дві фотографії. На першій вона з подругами батьками в білих сукнях святкує випускний вечір у 1989 році. Журналістка розповіла, що вона закінчила загальноосвітню школу №1 в Бережанах. Друга фотографія – сучасна. На ній журналістка відображена після закінчення Гарварду з документом в руках. Фото було зроблено в 2019 році в США.

Варто відзначити, що Мирослава Гонгадзе зробила кар'єру не тільки в журналістиці, але і в юриспруденції. Вона довгий час жила в Києві з чоловіком і дітьми, коли Георгія вбили, Мирослава взяла дітей і переїхала в передмістя Вашингтона. Там сім'я живе до цих пір.

Мирослава Гонгадзе розповіла про 30 років свого життя Фото: скріншот

Користувачі привітали журналістку з черговим досягненням і зробили їй масу компліментів під постом. Українці вітали Мирославу Гонгадзе з закінченням престижного Вузу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто нагадати, що з США українським правоохоронцям не раз прилітало послання з необхідність нарешті розкрити справи про смерті Павла Шеремета та Георгія Гонгадзе. Донині ці гучні вбивства залишаються не розкритими незважаючи на арешти "підозрюваних", які провела команда Зеленського.

Нагадаємо, Знай.иа повідомляв, що в посольстві США нагадали про розслідування гучних вбивств Шеремета та Гонгадзе.

Знай.иа писав, що Мирослава Гонгадзе звернулася до українців в день смерті чоловіка.

Нещодавно Знай.ua передавав, що Юрій Луценко озвучив роль Леоніда Кучми у справі про вбивство Гонгадзе.