У Тернополі виявили заморожену курятину з небезпечними бактеріями. Партія тушок приїхала в Україну з Польщі. У м'ясі виявили сальмонелу. Про це повідомило головне управління Госпотребслужбы в Тернопільській області.

У відомстві пояснили, що виявили бактерії в м'ясі механічної обвалки, яке було поставлено з Польщі. Виробник, який поставив продукцію в Україну має наступні дані Cedrob S. A., PL 14023901 WE Ujazdówek, Ciechanów; farmer - Hanna i Marcin Śliwińscy Sp. Jawna Kozielsk, Kuczbork.

Заражена курятина з Польщі Фото: Тернополяни

До речі, в Госпотребслужбе Тернопільської області попередили, що курятина поставлялася і в Литву.

Заражена продукція з Польщі потрапила на прилавки магазину у Тернополі. Покупцям розповіли, що у торговельній мережі міста дана продукція була виявлена на прилавку магазину за адресою вулиця Микулинецька, 20.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У Тернополі виявили заражене м'ясо швидко і встигли попередити городян, а в Запоріжжі люди встигли отруїтися і опинитися на лікарняних ліжках. В Запоріжжі було госпіталізовано 12 осіб з явними ознаками отруєння. Їм поставили діагноз «сальмонельоз». Ці люди пообідали в одному з буфетів міста, де їли страви, приготовані з застосуванням м'яса.

Крім того, екс-співробітник відомої торгової мережі розповів, які продукти і як потрапляють на прилавки. Також він зазначив, що фермерів там практично немає нічого, а можна зустріти прострочену продукцію.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що в Запоріжжі м'ясом отруїлися 12 осіб, їли страви в одному буфеті.

Знай.иа повідомляв, що екс-співробітник мережі магазинів розкрив всю правду про якість товарів.

Нещодавно Знай.иа передавав, що в київському супермаркеті з'явилися миші і щури.