Вранці 26 травня у Тернополі пасажир викрав таксі, поки водій відлучився на кілька хвилин. Інцидент відбувся так швидко, що водій не встиг відреагувати. До поліції подзвонив власник викраденої машини пише ОбласТь.

Водій розповів поліцейським, що чоловік зупинив його на перехресті вулиць Шептицького та Оболоня. Пасажир попросив відвезти його до лікарні, розташованої на житловому масиві Дружба.

По дорозі таксисту зателефонувала знайома і попросила купити ліки. Пасажир не поспішав, тому водій зупинився біля найближчої аптеки і пішов за покупками. При цьому він залишив ключі в замку запалювання. Молодий чоловік скористався ситуацією і викрав машину.

Молодий чоловік викрав машину Фото: скріншот

Поліцейські з'ясували, що викрадачем виявився 22-річний молодий чоловік. Машину вони виявили кинутою біля села Івачів. Підозрюваного відшукали завдяки роботі пошукової собаки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У поліції розповіли, що цей молодик здійснює подібні порушення не перший раз. Минулого разу він викрав машину на евакуаторі. За фактом нового викрадення відкрито кримінальне розслідування, а підозрюваного чекає покарання.

Варто відзначити, що в Києві поліцейські затримали професійного автозлодія, який попався з власної дурості. Чоловік порушив правила дорожнього руху, а патруль зупинив машину. Після цього з'ясувалося, що машина викрадена, а за кермом не її власник.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що у Києві поліція випадково затримала професійного викрадача автомобілів.

Знай.иа повідомляв, що автоексперти розповіли, які автомобілі найбільше цікавлять викрадачів.

Нещодавно Знай.иа передавав, що в Рівному юнак двічі викрав маршрутку.