У Тернополі стався інцидент, від якого здригається серце матері. 15-річний підліток поліз у депо, де стоять потяги. Він хотів зробити сэлфи, а отримав страшний удар струмом. Після того, як молодій людині лікарі надали першу допомогу, батьки розповіли про те, що їм відомо.

зокрема, мама хлопчика розповіла, що їй зателефонували друзі її сина відразу після інциденту. Вони відтягли його від вагонів, з яких він впав. Коли вона приїхала на місце, то побачила спалену одяг на сина і опіки. Вона зателефонувала чоловікові і в швидку допомогу.

Батька хлопчика у свою чергу зазначив, що знайшов сина і дружину вже на вулиці Бродівської у депо. Він також розповів, що сам удар струмом стався на третьому шляху сортувального депо, навпроти АЗС. Батька також зафіксував, що у дитини були обпалена одяг і тіло. Чоловік навіть розповів, що хлопчик перелазил через вагон і вхопився за драбину, а після цього стався удар струмом.

Про стан 15-річного хлопця, який постраждав від удару електричного струму

Про стан 15-річного хлопця, який постраждав від удару електричного струму

Geplaatst door Файне місто op Dinsdag 26 mei 2020

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Лікарі ж кажуть, що у дитини опіки 30% тіла, швидкість лікування і відновлення буде залежати від того, якою мірою тяжкості опік. Батько дитини також заявив, що вони збираються подавати заяву в поліцію або обирають інший шлях, тому ведуть переговори з юристами.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що 25 травня на тернопільському депо сталася трагедія - 15-річний підліток отримав удар струмом.

Знай.иа повідомляв, що в Таїланді дівчина отримала удар струмом від заряжающегося смартфона і загинула.

Нещодавно Знай.иа передавав, що на Вінниччині від удару струмом загинув молодий футбольний фанат.