Поліція Тернопільщини «пожертвувала собою заради справи» і відправилася за інтимними послугами. Мета виявилася досить шляхетною. Правоохоронці шукали докази того, що бармен одного з тернопільських барів змушує танцівниць стриптизу надавати інтимні послуги.

Правоохоронці проводили офіційний слідчий експеримент, в якому був задіяний агент поліції. Він в серпні і вересні 2019 року отримав інтимні послуги від двох різних танцівниць клубу. Примітно, що обидва рази гроші за ці послуги передавалися бармену, який розпоряджався ними на свій розсуд. Про проведених слідчих діях розповіло видання Судовий репортер з посиланням на реєстр судових рішень.

В перший раз поліцейський відвідав нічний клуб 8 серпня 2019 року. Він звернувся до однієї з танцівниць на пілоні з проханням надати інтимні послуги. Вона погодилася і заявила, що це коштує 200 доларів або 5300 грн. Вони усамітнилися в номері, який був заздалегідь знятий в готелі. Гроші за інтим були передані бармену в цей же вечір.

В нічному клубі виявили сутенера Фото: скріншот

Другий раз агент поліції відвідав нічний клуб вже у вересні. Він також звернувся до однієї з танцівниць. На цей раз вони домовилися за 4000 грн. Гроші також були передані барменові. Обидва рази агент отримував послуги орального та класичного сексу в номері готелю.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ці дії під прикриттям допомогли слідству встановити, що бармен в період з липня по вересень примусив танцівниць стриптизу надавати інтимні послуги. Половину заробітку дівчата віддавали бармену, а половину залишали собі.

Після того, як бармена взяли на гарячому, він пішов на угоду зі слідством і зізнався у всьому. В результаті суд засудив його до чотирьох років позбавлення волі, але без відбування терміну в колонії. Однак він повинен пройти випробувальний термін протягом двох років. Отримання інтимних послуг поліцейським стали доказами в суді факту отримання грошових коштів за послуги подібного роду.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що в Запоріжжі в колонію принесли передачу з "сюрпризом".

Знай.иа повідомляв, що під Харьковм накрили рабовласників, які мучили людей.

Нещодавно Знай.иа передавав, що син підозрюваного в розстрілі 7 людей на Житомирщині розповів подробиці.