На Тернопільщині волонтери придбали і подарували бойлер для нагрівання води дитячому відділенню лікарні Чорткова. Небайдужі люди зібрали гроші через соцмережі і придбали бойлер.

Як виявилося, у лікарні до цього гріли воду в електрочайнику для того, щоб просто помити посуд. Після посту у соцмережі з'явилися коментарі місцевих жителів, яким довелося побувати в Чортківської ЦРКЛ. Вони розповіли, що гарячої води немає ні в одному відділенні цієї лікарні, зате є таргани.

Волонтери подарували лікарні в Чорткові водонагрівач Фото: скріншот

Колишні пацієнти згадали про те, як в палатах бігали таргани «натовпами», як вони намагалися вивести неприємних комах. Також в коментарях жителі Чортківського району зазначили, що волонтери виконують роботу місцевої влади. Вони зазначили, що не може бути такого, що в місцевому бюджеті не знайшлося грошей на водонагрівачі для лікарні. Користувачі запропонували волонтерам стати адміністрацією лікарні та взяти на себе питання забезпечення установи всім необхідним.

Нещодавно з'явилося повідомлення про те, що волонтери збирають кошти на термінову операцію молодій мешканці Тернополя. Жінка відчула себе погано ще в січні, їй виписували препарати для лікування нирок, але потім її стан різко погіршився, і лікарі винесли вердикт – операція з пересадки органу. Зараз волонтери та сама тернополянка просять про допомогу, адже всі гроші сім'я витратила на гемодіаліз та лікування препаратами.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Знай.иа писав, що молода тернополянка просить про допомогу всіх небайдужих.

Знай.иа повідомляв, що волонтери врятували собаку з консервної банки.

Нещодавно Знай.иа передавав, що небайдужі українці допомогли дитині знайти маму.