Шахраї продовжують орудувати на Тернопільщині. На цей раз постраждали два місцевих жителя, з банківських карт яких були зняті 30 тисяч гривень. Обидва інциденти відбулися за останні 24 години і були зафіксовані поліцією. В черговий раз мешканці Тернопільщини стали жертвами телефонних аферистів, пишуть Тернополяни.

41-річний житель Тернополя втратив 28 тисяч гривень, а його 26-річна землячка втратила 1500 гривень. В обох випадках шахраї представлялися співробітниками банків і говорили про те, що з карток клієнтів хтось намагається зняти кошти. Жертви вірили в цю інформацію надали всі конфіденційні дані про своїх картах і рахунках. В результаті шахраям вдалося зняти всі кошти з карт обраних жертв.

Подібні дії з боку шахраїв відбуваються в регіоні не перший раз. Раніше жителі вже втрачали гроші через свою довірливість. Тому поліція шукає зловмисників і нагадує жителям Тернопільщини, що не потрібно вірити всьому, а інформацію варто перевірити.

Шахрай обібрав до нитки тернополян Фото: скріншот

Варто нагадати, що в Тернополі телефонні аферисти за аналогічною схемою розорили городянина на всі заощадження на карті. Поліцейські шукають цього афериста, так як від його діяльності постраждали вже багато жителі Тернополя і області.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Гроші з карток українців зникають не лише з вини їх власників, але і з вини банків. В Приватбанку розповіли, як і куди знімаються гроші з карток держателів. Клієнт описав свою проблему в електронному вигляді, а співробітники банку пообіцяли розібратися в даній ситуації.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що в Тернополі телефонний шахрай розорив жителя Тернополя.

Знай.иа повідомляв, що ПриватБанк відповів скривдженому клієнту на негативний відгук.

Нещодавно Знай.иа передавав, що аферист обікрав 500 довірливих жінок на сотні тисяч євро.