На Тернопільщині пройшли зливи з грозами. Тепер область підраховує збитки, які завдала стихія. У містах виявилися змитими торгові місця на ринках. Так в Бережанах злива створив ситуацію, коли вода просто залила вулиці і всю площу місцевого ринку.

Фото і відео наслідків зливи показали місцеві жителі в Facebook. Як виявилося, вся центральна частина міста опинилася у воді, ходити по вулицях було неможливо. В коментарях місцеві жителі обурилися такою роботою комунальників. Вони вимагали очистити стоки і провести необхідні роботи.

Гроза у Бережанах.

Geplaatst door Сергій Люшняк op Woensdag 27 mei 2020

Крім того, в коментарях розповіли, що у воді плавали овочі і фрукти, продукти харчування мокли під дощем.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Варто зазначити, що дощ приніс на Тернопільщину не тільки потопи, але і прекрасне явище природи - веселку. користувачі мережі покзаали, який може бути погода після нічної бурі і зливи. Виявилося, що веселка може бути яскравою і чіткою, як на дитячих малюнках.

Дощ і веселка на Тернопільщині не виключають цілком земних проблем з водопроводом. Та до в центрі Тернополя каналізація одного з житлових будинків обезводила відразу цілий мікрорайон. Тернопільводоканал швидко відмовився ремонтувати, переклавши відповідальність на чужі плечі.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що на Тернопільщині зафіксували дуже яскраву веселку.

Знай.иа повідомляв, що в центрі Тернополя мешканці залишаться без води через мешканців одного будинку.

Нещодавно Знай.иа передавав, що у Тернополі після канатина відкрилися ринки, на яких збувають продукцію, пережила два місяці затишшя.