26 травня на Тернопільщині помер за дивних обставин трирічна дитина. В місті Козова дівчинка Настя несподівано задихнулася у мами на руках. Сьогодні 28 травня повинні провести розтин і дізнатися причину смерті дитини. Про це пише Терен.

Кореспонденти видання з'ясували у рідних дитини, як була справа в день трагедії. Вранці 26 травня мама Насті Надія помітила, що дитині важко дихати і дитина плаче. Вона звернулася до сімейного лікаря, який направив дитину до отоларинголога на огляд. Лор у свою чергу оглянув дитину і призначив краплі в ніс.

Після цього мама з дитиною повернулася додому. Дівчинка лягла спати вдень, а потім прокинулася з плачем. Через деякий час вона почала синіти і померла на руках у матері.

Дитина задихнулася на очах у матері Фото: скріншот

На даний момент поліція і лікарі з'ясовують причини смерті та обставини, які супроводжували смерть дитини.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Крім того, на Тернопільщині суд засудив винного до смерті односельця. Чоловік жорстоко убив свого сусіда, а потім нахабно і привселюдно намагався його «врятувати». При цьому тіло було понівечене так, що селяни відразу звинуватили в страшному злочині. Мати вбитого однією з перших побачила тіло свого сина. Вона запитала, навіщо він убив його, а винуватець відповів, що загиблий його дістав своїми словами.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що на Тернопіллі місцевий житель жорстоко розправився з односельцем.

Знай.иа повідомляв, що на Тернопільщині селяни вийшли на протести проти незаконного будівництва ферми.

Нещодавно Знай.иа передавав, що на Тернопільщині волонтери подарували дитячій лікарні бойлер.