У Тернопільській області відновитися навчальний процес. Про це розповіли у регіональній комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській облдержадміністрації.

Повідомляється, що під час засідання комісії 28 травня було вирішено частково відновити навчальний процес у ВУЗах і училищах. Однак, це торкнеться лише тих учнів, які завершують навчання.

"У відповідності з рішенням Постанови Кабінету Міністрів України, з 1 червня відновлять свою діяльність установи професійної освіти, предфахової вищої освіти та вищі навчальні заклади. Це стосується тільки тих курсів, які вже завершують навчання." - заявила голова управління науки і освіти Тернопільської держадміністрації Ольга Хома.

Також вона додала, що в адміністрації не забули про карантин, тому навчання буде проводитися з обов'язковим виконанням всіх санітарних норм.

"Обов'язково повинні бути дотримані всі епідеміологічні вимоги" - додала Ольга Хома.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Процес навчання не відновлять лише на території двох районів Тернопільської області - Шумського та Кременецького.

Інші райони долучаться до навчання вже з 1 червня.

Нагадаємо, раніше повідомили, що в Україні відкриють фітнес-клуби і спортивні центри.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Міністерстві освіти не будуть доплачувати вчителям за карантин.

Також "Знай.uа" повідомляв, що у Харкові групу іноземних студентів вигнали з університету.