Тернопільщину залишать без водопостачання. Зокрема, набирати тазики доведеться мешканцям міста Бережани. Як виявилося, причиною такого масштабного відключення води роботи комунальних служб. Про це повідомили в мерії міста.

По вулиці Шевченка у Бережанах місцевий водоканал буде проводити роботи по заміні труб. Масштабність аварії і робіт вимагає відключення води по всьому місту. Тому місцевим жителям порекомендували запастися водою.

Комунальники відключили воду жителям міста ввечері 31 травня і планують включити лише пізно ввечері 1 червня.

Комунальники збираються добу ремонтувати труби Фото: скріншот

Нещодавно воду відключали в Тернополі цілого мікрорайону. Водопостачання довелося вимкнути з-за проблемною каналізації одного з будинків. Труби водовідведення в цьому будинку постійно забиваються, а комунальники озвучили проблему. Вони заявили, що міняти складний підведення і з'єднання труб повинен балансоутримувач будинку, а не вони. Однак обіцяли зробити все можливе, щоб люди змогли отримати чисту воду.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

В найближчому майбутньому українці отримають нові платіжки за всі комунальні послуги. Вода, електроенергія та газ стануть дорожче. Підвищення хоча б одного з цих благ цивілізації тягне за собою підвищення інших. Зокрема, для населення будуть ліквідовані пільгові ціни, тобто за перші 100 кВт/год вже доведеться платити в 2 рази більше, а не 90 копійок. Також подорожчає і вода. Тарифи на воду безпосередньо залежать від ціни на електроенергію.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Тернополі центр міста залишився без води через іржавих труб каналізації.

Знай писав, що на Тернопільщині встановили нові ціни на газ.

Нещодавно Знай передавав, що в Україні подорожчають комунальні послуги.