У Тернополі привітали одну зі долгожительниц регіону з черговим днем народження. Жінці виповнилося 90 років. Про це пише Місто.

Юлія Проста не просто відсвяткувала ювілей, але і подолала коронавирусную інфекцію. Привітати з днем народження прийшли співробітники відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання територіального Центру.

90-річна тернополянка вилікувалася від коронавіруса і відзначила день народження Фото: соцмережі

Тут жінка живе вже 5 років, хоча сама народилася і виросла у селі Киданов Бучацького району. Незважаючи на вік і хвороби Юлія Проста не скаржиться і за всі випробування, радості і прикрості дякує Богові. Вона живе надією на краще і радіє кожному дню.

Привітанні пані Юлії Фото: скріншот

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

90-річна українка не єдина, хто зміг у такому віці подолати хвороба, від якої помирають більш молоді і сильні люди. У Бразилії від коронавіруса вилікувався 99-річний дідусь, який воював у боях Другої світової війни. Він провів у лікарні усього 8 днів і відправився набиратися сил додому. Лікарі ж відзначили, що дідусь не мав потребу в підтримці апарату штучної вентиляції легенів і переніс хворобу досить легко.

Російська журналістка розповіла про своєму досвіді після того, як поборола коронавірус. Вона також дала кілька важливих рекомендацій, якими не можна нехтувати і розповіла про симптоми.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Бразилії від коронавіруса вилікувався 99-річний ветеран Другої світової війни.

Знай повідомляв, що російська журналістка розповіла про досвід боротьби з коронавірусом.

Нещодавно Знай передавав, що киянин розповів, як лікується від COVID-19 в одній з київських лікарень.