На Тернопільщині помер відомий поет Арсен Вікарук. Про смерть розповів на своїй сторінці в Facebook Валентина Семеняк. Вона написала, що причиною смерті поета стала хвороба.

Семеняк зазначила у пості, що після тривалої боротьби з хворобою в інший світ пішов талановитий тернопільський поет Арсен Вікарук. Він боровся з хворобою, але недуга виявився сильнішим.

Також Семеняк вказала час і дату прощання з поетом – Будинок суму, 2 червня, о 12 годині дня. Після цього вона розповіла про те, як відвідувала нещодавно творчий вечір поета.

ДРУЗІ, СУМНА ЗВІСТКА. ПІСЛЯ ВАЖКОЇ ХВОРОБИ ВІДІЙШОВ У ЗАСВІТИ ТАЛАНОВИТИЙ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ПОЕТ АРСЕН ВІКАРУК. ПРОЩАННЯ З...

Geplaatst door Валентина Семеняк op Maandag 1 juni 2020

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

1 червня Україну приголомшила інша трагічна новина – перестало битися серце відомого композитора Мирослава Скорика. Йому був 81 рік, а про причини смерті поки нічого невідомо. У мережі співчутливі пости написали діячі музики з усього світу. Вони говорили про те, що не можуть повірити у смерть маестро Скорика та висловлювали підтримку рідним і близьким у зв'язку з втратою.

Крім того, на Львівщині помер відомий лікар швидкої допомоги, який 40 років рятували життя і здоров'я інших. Його скосив китайський вірус, який він не зміг подолати. У чоловіка було кілька хронічних захворювань, які ускладнили боротьбу з коронавірусом.

днями з'явилося повідомлення про смерть легендарної українки і зв'язкової УПА, яка все своє життя присвятила становленню української державності. Марія Штепа ще юною дівчиною стала допомагати повстанської армії, а потім пройшла через сталінські табори.

Нагадаємо, Знай писав, що помер композитор Мирослав Скорик.

Знай повідомляв, що на Львівщині помер від коронавіруса відомий лікар.

Нещодавно Знай передавав, що на тернопільщині померла легендарна зв'язкова УПА.