Тернополянин звернувся в поліцію із заявою, в якій розповів, що його пограбували, коли він був у гостях. Житель села Романівка Тернопільської області зазначив, що у нього забрали мобільний телефон і велику суму грошей.

Потерпілий розповів, що його запросив до себе у гості знайомий. Коли вони сіли за стіл, випили горілку, він накинувся на нього з кулаками і забрав мобільний телефон та гроші. Загалом сума збитків склала близько 8 тисяч гривень. Проте чоловік не зміг пригадати, в якому районі міста він був через кількість випитої горілки.

Поліція почала пошуки підозрюваного у пограбуванні. Їм вдалося встановити, що заволодів майном уродженець Криму, який вже був неодноразово судимий за майнові злочини. З'ясувалося, що підозрюваний знав, що у його гостя будуть гроші у великій кількості.

На Тернопільщині поліція розшукує грабіжника Фото: скріншот

Крім того, поліція з'ясувала, що колишній житель Криму не так давно звільнився з місць позбавлення волі і оселився в Тернополі на квартирі у своєї коханки. Туди ж він запросив потерпілого.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто зазначити, що шахраї не вперше обчищають і обманюють мешканців Тернопільщини. Нещодавно нахабний аферист виманив у таксиста весь заробіток і випарувався. Обманним шляхом він отримав 2600 гривень на мобільний рахунок і пообіцяв, що поверне готівкою, коли забере посилку в одному з готелів міста. Однак ні грошей, ні посилки таксист так і не дочекався.

Крім того, правоохоронці затримали місцевого чиновника, який промишляв хабарами. Його взяли на гарячому. Чиновника спіймали на вимаганні хабара в сумі 20 тисяч гривень за вирішення неіснуючої проблеми.

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі аферист виманив у таксиста весь денний заробіток.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині затримали чиновника за хабар.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині у мажору вкрали 50 тисяч гривень прямо із салону автомобіля.