На Тернопільщині випускники шкіл оригінально відзначили випускний в умовах карантину. Діти влаштували собі свято онлайн. Про це пише Терен.

Свято останнього дзвінка і діти відзначили з батьками вдома. Вони станцювали останній вальс з мамами і татами в режимі онлайн. При цьому діти одягнули костюми і плаття. До свята підготувалися і їх батьки.

Про таке свято в умовах карантину розповіли учні філії Кушлинской ОШ1-2 ступенів ОЗ Горинской 1-3 ступенів. Відео в форматі флешмоба вони виклали на своїх сторінках в соцмережах.

Подає в онлайн-режимі школа Дзвоника останні позивні І на серці терпко, як ніколи Ти ще учень, й одночасно - ні. Ідуть роки, летять хвилини, Біжить нестерпно невблаганний час. Навчальний рік цей, безсумнівно Не згасне в пам'яті у нас. Веселий сміх, чи сум незримий - Минув дев'ятий в школі рік І розуміти якось дивно, Що ти сьогодні - випускник. Весняний день і вальс останній А далі - самостійний крок І хоч прощатись так печально - Чекає інший вас урок. Сьогодні вам сміються зорі, І сонце теж для вас зійде. Іти в життя ви вже готові, Тож хай вас щастя поведе!!!

Geplaatst door ФІЛІЯ Кушлинська ЗОШ І-ІІ ступенів ОЗ Горинська ЗОШ І-ІІІ ступенів op Vrijdag 29 mei 2020

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нещодавно мер Тернополя Сергій Надал порадував випускників шкіл і розповів, що традиційний для їх міста випускний з урочистим проходів випускників по місту відбудеться наприкінці липня. Також градоначальник попросив дітей висловити свої пропозиції та побажання щодо формату проведення свята.

На Дніпропетровщині вчителі підтримали учнів і записали зворушливе відеозвернення в день останнього дзвінка. Вчителі вирішили відзначити свято в школі. Вони танцювали, займалися спортом, звичайно подзвонили в традиційний дзвіночок.

Дніпровські школярі вирішили, що карантин не для них і влаштували свято. Молодь в ошатних сукнях відправилася гуляти по місту і веселитися. Заходили навіть у ресторани, але туди їх не пустили.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що мер Тернополя пообіцяв школярам провести випускний.

Знай писав, що в Дніпрі вчителі відзначили останній дзвінок замість учнів.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі школярі влаштували останній дзвінок самі.