Тернопільська група Tvorchi стала володарем нагороди фестивалю «Золота жар-птиця» у номінації «Інді». Про це повідомив український музичний канал М2 на своїй сторінці в Facebook.

Історія створення групи відрізняється неординарністю. Двоє учасників познайомилися на вулиці. Гуцуляк андрій вирішив перевірити свій рівень англійської і підійшов на вулиці до незнайомої темношкірого хлопця, яким виявився Джеффрі Кенні. Знайомство заради англійської переросло у творчий союз.

Tvorchi отримала нагороду М2 Фото: скріншот

В цьому союзі Гуцуляк став музичним продюсером, а Кенні автором текстів і вокалістом. Дивним чином доля звела двох студентів фармацевтичного факультету Тернопільського національного медичного університету імені Івана Горбачевського.

Варто відзначити, що група Tvorchi стала відкриттям Євробачення-2020. Молоді люди дали розгорнуте інтерв'ю і розповіли, як ставляться до наркотиків та іншим шкідливим звичкам. Хлопці розповіли, що ніколи перед концертом або під час роботи над новим треком вони не вживали алкоголь і наркотики. Також Гуцуляк і Кенні зізналися, що спробували зробити таке, але це призвело лише до ступору і нездатності написати або заспівати щось. Крім того, Джеффрі Кенні зізнався, як важко йому було в перші три роки життя в Україні. молодий чоловік розповів, що він пережив елементи расизму.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що група Tvorchi розповіла про те, як вони почали свою діяльність і про труднощі.

Знай розповідав про самих популярних виконавців української естради часів незалежності.

Нещодавно Знай передавав, що Ріапобой, Kazka, Alina Pash, НеАнгели, Tvorchi, Yuko, Юрій Нікітін, Melovin стали учасниками марафону проти коронавіруса.