В одному з сіл Тернопільщини школа «попливла» після затяжних злив і гроз, що досі тривають в регіоні. Дах будівлі протікає, а співробітники змушені підставляти десятки відер, щоб не відбулося потопу. Про подію розповіли в Лановецької райдержадміністрації під час спеціальної наради, передає Тернополяни.

На цій нараді обговорювалося питання матеріального забезпечення у школі села Вишгородок. На цьому заході був присутній голова Лановецької райдержадміністрації Василь Бадущак, а також був і сільський голова Іван Пчола. Були й інші місцеві чиновники. Нарада пройшла за участю директора школи Андрія Бойка.

На Тернопільщині у школі протікає дах Фото: скріншот

Чиновники і дирекція навчального закладу обговорили матеріально-технічне оснащення та, зокрема, обговорювалося питання якості покрівлі на будівлі. Було запропоновано відремонтувати дах і окремі її ділянки, де протікає вода. За результатами наради виконавцям були дані доручення, які дозволять ліквідувати течі.

Варто відзначити, що карантин змінив життя школярів. Останні 3 місяці вони навчалися вдома, а також будинки довелося відзначати останній дзвоник та випускний. На Тернопільщині батьки, вчителі та діти оригінально підійшли до останнього шкільного вальсу. Вони станцювали його онлайн і виклали в мережу відео, від якого захоплює дух.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Крім того, мер Тернополя пообіцяв випускникам провести традиційний для міста випускний. Градоначальник попросив надіслати йому пропозиції і побажання, в якому форматі має пройти свято.

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині школярі оригінально відсвяткували останній дзвоник.

Знай повідомляв, що в Тернополі пройдуть випускні бали, мер Надал розповів хорошу новину.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині жителі села вийшли на протести проти строительсвте свиноферми на подвір'ї садочка і школи.