Хвороба дитини – це випробування для батьків, а серйозне захворювання і необхідність проведення оперативного втручання і дорогого лікування стає страшним кошмаром. У такому кошмарі зараз перебувають батьки маленького Артура Деревицкого.

Батьки просять допомогти Артуру Деревицкому Фото: скріншот https://www.facebook.com/Onkodonomogaditi/posts/550799138951172

Кілька місяців тому хлопчик відчув себе погано, батьки підозрювали недобре, так як він часто хворів і страждав анемією. Педіатр призначила аналіз крові при черговому зверненні батьків, який і виявив складне захворювання – мієлодиспластичний синдром. Це захворювання крові, що веде до смерті пацієнта, якщо йому вчасно не допомогти. Пост з реквізитами та інформацією про дитину розміщений на Facebook і Instagram.

Допомога для маленького Артура полягає в пересадки стовбурових клітин особливого виду. Медики розповіли, що дитині необхідна алогенна трансплантація гомопоэтических стовбурових клітин. То тесть Артуру пересадять стовбурові кровотворні клітини кісткового мозку.

Цю операцію погодилися провести білоруські лікарі, але вартість процедури оцінюється в 200 тисяч доларів. Тому батьки Артура просять всіх небайдужих надати посильну допомогу у зборі коштів. На даний момент вдалося зібрати 65 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Варто нагадати, що допомога потрібна і маленькому Георгію Молозину, у якого діагностували лейкоз. Батьки дитини просять допомогти зібрати кошти, а також хлопчикові необхідно постійне переливання крові, тому батьки закликають стати донорами всіх, хто може.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що маленькому українцю потрібна допомога в боротьбі з раком крові.

Знай писав, що маленька українка потребує допомоги, щоб подолати рак кістки.

Нещодавно Знай передавав, що чотирирічна дівчинка потребує допомоги з-за боротьби з раком крові.