На Тернопільщині до недавніх пір йшли потужні дощі і грози, випадав град. Синоптики розповіли про те, чого чекати від погоди у найближчі дні. Про це повідомляє Тернопільський обласний центр з гідрометеорології.

Вже 4 червня температура вдень підвищиться до +16 градусів, а вночі опуститься до +7 градусів. До вечора хмари розійдуться, а протягом дня погода буде похмурою. Також протягом дня у Тернопільській області йтиме дрібний дощ.

Синоптики пообіцяли Тернопільщині дощову погоду Фото: скріншот

5 червня небо також буде закрито хмарами. Вранці в Тернополі та області пройдуть невеликі дощі, які закінчаться до середини дня. Температура досягне 20 градусів вище нуля, а вночі опуститься до +11 градусів.

У суботу 6 червня буде хмарно і похмуро. У ніч на суботу пройде дрібний дощ, який закінчиться до ранку. Щільна хмарність зберігатиметься до вечора. У другій половині дня може початися дрібний дощ. На найближчі дні синоптики не обіцяють сильних злив і гроз. У суботу стовпчики термометрів піднімуться до 19 градусів вдень і опустяться до 7 градусів вночі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто відзначити, що минулий і цей тиждень на Тернопільщині пройшли під знаком злив і граду. Крижаний горох з неба знищував посіви і зав'язі фруктів на деревах, а люди могли лише знімати події на фото та відео. У соцмережах з'являлися пости про те, що Тернопільщина може залишитися без урожаю із-за злив, які вимивають молоді рослини із землі, а також з-за граду, який розбиває все на своєму шляху.

Нагадаємо, Знай писав, що на тернопільщині пройшов грозовий фронт, який щедро посипав регіон градом і знищив рослини.

Знай повідомляв, що на тернопільщині град знищив посіви і щільно вкрив землю.

Нещодавно Знай розповідав, що в Івано-Франківській області оголосили штормове попередження.