На Тернопільщині дві шахрайки ромської національності обібрали пенсіонерів. Інцидент стався в середині дня 3 червня в одному з сіл Подволоческого району. Про це пишуть Тернополяни.

Дві жінки ромської національності їздили по селу на білому автомобілі марки ВАЗ. Вони пропонували селянам помідори і буряк. Пенсіонерів вони обікрали в обідній час, коли господиня вийшла і не закрила двері. Зловмисниць вона зустріла по поверненні на порозі будинку.

Шахрайки заговорили її і задурили голову, а потім втекли на машині. Пізніше господиня помітила, що стала жертвою пограбування. Правоохоронцям жінка описала шахрайок і тепер їх оголосили в розшук. Також правоохоронці попросили очевидців інциденту або тих, хто бачив зловмисниць повідомити на лінію 102.

Роми пограбували пенсіонерів на Тернопільщині Фото: скріншот

Крім того, поліцейський вкотре просять мешканців Тернопільщини не залишати будинки відкритими навіть якщо вони виходять на 5 хвилин. Поліцейські попередили і про те, що гроші не можна зберігати в звичних місцях, про них знають всі грабіжники і обстежують в першу чергу саме їх.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто відзначити, що на Тернопільщині злодій-рецидивіст пішов второваною доріжкою і продовжив низку скоєних ним злочинів після звільнення з в'язниці. Він запросив одного в гості, споїв і обчистив, а після цього вигнав на вулицю.

Також на Тернопільщині телефонні шахраї продовжують свою "роботу". На цей раз вони спустошили картки довірливих тернополян на досить значну суму. Поліція шукає шахраїв.

Нагадаємо, Знай писав, що у Тернополі затримали рецидивіста, який напоїв і обчистив знайомого.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині шукають телефонних аферистів.

Нещодавно Знай передавав, що кияни спіймали злодія-рецидивіста на гарячому.