У Тернополі діти врятували маму від жорстокості батька. Хлопчик і дівчинка 6 і 8 років відповідно прибігли в лікарню і попросили лікарів про допомогу для мами, яку пап облив окропом. Діти втекли з квартири батьків до сусідки, а потім в лікарню. Про це пише Липа.

8-річна дівчинка покликала на допомогу, так як бачила, що мати страждає від болю, а захмелілий батько заборонив їй викликати лікарів і поліцію і навіть погрожував розправою. Після того, як лікарі вмовили жінку їхати в лікарню, в справу втрутилася поліція і з'ясувала всі подробиці.

Поліція вилучила дітей з родини Фото: Нацполици Тернопільської області

Батько і мати дітей розпивали спиртні напої і посварилися. Батько вилив на матір каструлю окропу і заборонив викликати допомогу. Сусідка забрала дітей до себе під час сварки. Однак поліція прийняла рішення забрати дітей в реабілітаційний центр у зв'язку з выяснившимися обставинами. Спільно з працівниками соціальних служб оформили документи і вилучили дітей з сім'ї. Цьому були раді самі діти. Вони швидко зібрали речі і разом з патрульними поїхали в реабілітаційний центр. Відносно батьків буде ставиться питання про позбавлення їх батьківських прав.

Варто відзначити, що на Тернопільщині діти можуть втратити приміщення, де розташовуються їхні гуртки та секції. Місцева влада вирішили віддати будівлю поліцейським для організації камери тимчасового утримання та спеціальної станції. Батькам це не сподобалося і вони вийшли з протестами.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Тернопільщині діти можуть втратити Будинку культури за поліції.

Знай повідомляв, що на тернопільщині трирічна дівчинка померла при дивних обставинах.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині школярі провели останній дзвоник онлайн.