У Тернопільській області розшукують хлопця, який безвісти зник із психоневрологічного будинку-інтернату. Про це повідомили у місцевий службі розшуку людей, передають правоохоронці.

Зазначається, що Бечко Микола Ігорович 1994 року народження зник із медичного закладу на Борщівщині. Сам хлопець – уродженець села Мельниця Подільська Борщівського району.

Ще 4 червня пізно ввечері він самовільно пішов з території психоневрологічного будинку-інтернату, проте назад так і не повернувся. Наразі не відомо, де він може перебувати.

За даними поліції, хлопець на зріст близько 174 сантиметрів, худорлявої статури, з овальним обличчям. Має чорне коротко стрижене волосся.

На момент зникнення був одягнений у темно-синій светр, світло-сині джинси та чорні шльопанці.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Особлива прикмета – має зовнішність, характерну для людей із розумовою відсталістю.

Правоохоронці просять всіх, хто що-небудь знає про місце перебування чоловіка, повідомити їм за телефонами гарячої лінії.

Нагадаємо, раніше у Дніпрі та області вже кілька днів розшукують 81-річну жінку.

Як повідомляв портал Знай.uа в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області без вісті пропав 14-річний хлопчик азербайджанської національності.

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі вже більше трьох місяців розшукують офіцера ЗСУ.