У тернопільському районному суді виправдали підозрюваного в незаконному зберіганні марихуани, оскільки речові докази несподівано з'їли миші. Про подробиці події розповідає місцеве видання "Свобода".

Повідомляється, що нещодавно відбулося засідання тернопільського районного суду, на якому повинні були винести вирок чоловікові, підозрюваного в незаконному зберіганні наркотичних речовин (марихуани). Розслідування по даній справі почалося ще в 2017 році, проте до суду воно дійшло лише через три роки.

Державний прокурор, який знаходився зі сторони обвинувачення, не зміг пояснити судді, куди поділися речові докази у вигляді пакетика з наркотичною речовиною. Як з'ясувалося пізніше з листа слідчого управління ГУНП Тернопільської області, під час перевірки наявності речового доказу, вдалося знайти лише невеликі шматочки упаковки, в якій знаходилася марихуана. Самої речовини всередині не виявилося.

У Тернополі миші з'їли марихуану, яка була речовим доказом / скріншот з відео

У листі також зазначили, що пропажа речдоків сталася через неналежне зберігання – всі вони валялися на підлозі в кутку приміщення. При цьому, співробітники поліції виявили всюди сліди гризунів.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Тому, за відсутності належних доказів та запереченням підозрюваним своєї вини, суд прийняв рішення його відпустити і зняти всі звинувачення.

Нагадаємо, раніше на Тернопільщині робітників завалило цукром під час роботи.

Як повідомляв портал Знай.иа на Тернопільщині, у селі Струсів, землю колишнього кладовища дозволили приватизувати.

Також Знай.иа писав, що у Тернополі хірурги подарували нове життя дівчинці, яка стала жертвою матері-алкоголічки.