Тернополянка Оксана Масюк розповіла, як ставляться до співробітників в одному із супермаркетів міста. Жінка описала на своїй сторінці в Facebook умови праці в супермаркеті Novus під час карантину.

За словами Оксани Масюк в магазині не видаються засоби захисту, а оплата праці залишає бажати кращого. Вона зазначила, що при влаштуванні на роботу обмовлялося, що під час карантину зарплата буде становити 600 грн в день, а в реальності виплатили чисту зарплату і ще 450 грн.

Про засоби захисту, які зараз повинні носити все, Оксана Масюк також розповіла. За її словами, в магазині видавали рукавички, але на кілька розмірів більше, тому їй довелося купувати свої. Маски також потрібні були свої. Дезінфектори, на думку Масюк, були з води і хлорки змішаних в якійсь пропорції. В кінці посту жінка зазначила, що таке ставлення було у супермаркеті на вулиці Тарнавського.

Пост Оксани Масюк у соцмережі Фото: скріншот Файне місто

В ситуації розібрався видання Файне місто. Керівник магазину Марія Войцищук. Вона підтвердила, що Оксана Мацюк дійсно працювала в магазині, але звільнилася за власним бажанням. При звільненні вони ніяких претензій не висловила.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З приводу зарплати Войцищук розповіла, що в «гострий» період карантину співробітників було мало, а обсяги залишилися колишніми. Керівництво дійсно прийняв рішення підвищити зарплату. Підвищений заробіток отримали всі співробітники за березень. Тобто обіцяні 600 грн в день співробітники отримали за березень, а потім набрали нових співробітників, і зарплата повернулася в колишні рамки з урахуванням преміальних.

Войцищук зазначила, що з Оксаною Мацюк прийшли працювати ще три людини і вони досі працюють і від них немає ніяких нарікань. Керівник магазину пояснила ситуацію і з засобами захисту. Вона розповіла, що рукавички купувалися і видавалися різних розмірів, а маски були звичайними марлевими. Кому вони не подобалися, той міг принести свою і використовувати її. В якості дезінфектора використовується АГД-200.

Керівництво супермаркету відповіла на звинувачення Фото: скріншот

Нагадаємо, Знай писав, що в АТБ покупницю обдурили з вагою товару.

Знай повідомляв, що у Львові невідомі замінували 30 супермаркетів.

Нещодавно в АТБ українцю продали булочку з живою "начнкой", нагадує яйця.