Тернопільський міський районний суд виніс виправдувальний вирок чоловікові, якого врятували миші. Під час засідання з'ясувалося, що головний доказ його провини було з'їдено гризунами. Таке пояснення надала суду поліція з-за відсутності головного докази – заборонених речовин, які зберігав підозрюваний.

Чоловіка звинуватили у зберіганні наркотичної рослини марихуани. Кримінальну справу було заведено ще в 2017 році, але до суду дійшла тільки зараз. Тому тільки зараз головного доказу – пакетики з 7 грамами марихуани немає. Це доказ повинно було надійно зберігатися до судового засідання.

Миші з'їли марихуану Фото: скріншот

Під час судового засідання прокурор надав суду лист за підписом заступника начальника слідчого управління ГНУП Тернопільської області, в якому говорилося, що комісія під час інвентаризації виявила знищене речовий доказ, а точніше його відсутність. Як виявилося, марихуана зникла, а від спеціальної упаковки залишилися лише дрібні шматочки. Це сталося із-за неправильного зберігання – речовий доказ валялося в кутку на підлозі. З'ясувалося, що доказ провини чоловіка було залито невідомою рідиною темного кольору, а скрізь були екскременти гризунів.

Підозрюваний своєї провини не визнав, але відомо, він вже був двічі судимий, а в останній раз звільнився з в'язниці в 2011 році. У Тернополі знімав квартиру, в яку правоохоронці прийшли з обшуком. Чоловіка забрали до відділку, а під час обшуку в квартирі знайшли пачку сигарет, в якій нібито був той пакетик з марихуаною.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині ненаситні миші з'їли 150 вагонів зерна.

Знай повідомляв, що миші з'їли зерно з Держрезерву на 800 мільйонів гривень.

Нещодавно Знай передавав, що в АТБ покупцям впарили булочки зі слідами гризунів.