На Тернопільщині чоловік виявив змію в моторному відсіку власного автомобіля. Змія виявилася отруйною, але житель села Заліщики проявив пильність і викликав рятувальників. Про це пише Доба.

Змія під капотом Фото: ДСНС

Співробітники ДСНС Тернопільщини спіймали плазун і відвезли у безпечне місце, де і випустили. Змія виявилася отруйною та моторний відсік автомобіля вибрала в якості гнізда для майбутнього потомства.

Фахівці рекомендують в кінці весни і на початку літа дуже обережно торкатися колод, каменів та інших об'єктів у місцях, де можуть бути змії. Зокрема, не потрібно сідати на колоди і каміння в лісі, чіпати їх ногами або руками. Треба з обережністю підходити до скирдам сіна та іншим об'єктам. Так як в них можуть звити собі гніздо змії.

Змія Фото ДСНС в Тернопільській області

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Якщо зачепити таке кубло, то змії розцінять це як атаку і нападуть на потенційного ворога. Якщо змія знаходиться поруч, то краще застигнути на місці і почекати поки вона відповзе подалі.

Варто відзначити, що змії атакують людей незалежно від ситуації. На Львівщині нещодавно змія напала на дитину прямо у дворі приватного будинку. Змія підповзла до дитини і вкусила в руку. При цьому дитина не проявляв агресії по відношенню плазує пеклі.

днями в Івано-Франківську змію помітили біля під'їзду багатоповерхового будинку. Вона обустроилась у стічній канаві і сильно налякала місцевих жителів. Рятувальники зловили її і вивезли за межі міста.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Львівщині змія вкусила дівчинку.

Знай писав, що в Івано-Франківську змія приповзла до житлового будинку.

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківську виявили отруйну змію у дворі багатоквартирного будинку.