На Тернопільщині чоловік стріляв по людях серед білого дня. Одному з потерпілих стрілок двічі вистрілив в обличчя, а другого в груди. Стрілянина почалася під час конфлікту, що розгорівся на заправній станції, пише ТеNews.

На місце події очевидці викликали поліцію і швидку, але зловмисник втік з місця події. По приїзду правоохоронці з'ясували, що потерпілі і стрілок були на території для відпочинку біля заправної станції. Між ними виник конфлікт, в результаті якого чоловік відкрив вогонь. Один з постраждалих не брав участь в конфлікті, а лише вирішив заспокоїти сварку між чоловіками, але отримав постріли.

З пораненнями різного ступеня тяжкості чоловіків госпіталізували. Зловмисника на даний момент правоохоронці оголосили в розшук.

Варто нагадати, що на Тернопільщині суд відпустив чоловіка, який з 2017 року чекав суду по справі про зберігання наркотиків. Причиною стала відсутність доказів, а вірніше знищення доказів мишами. Сторона обвинувачення надав суду лист про те, що у них під час зберігання зникли докази («травичка» у спеціальному пакетику), так як її з'їли миші.

Крім того, на Тернопільщині шукають 26-річного хлопця, який втік з психоневрологічного інтернату. Він пішов з території установи 4 червня і більше його ніхто не бачив.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі суд відпустив наркомана з-за того, що миші з'їли марихуану.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині з психоневрологічного інтернату втік пацієнт.

Нещодавно Знай передавав, що під Тернополем у приватні руки віддали ділянку землі, на якому було кладовище.