Заступник міського голови Тернополя Володимир Дідич задекларував рекордні багатства. Він зміг заробити півмільйона гривень та автомобіль класу люкс. Всі ці блага він заробив і придбав у 2019 році. Про це пишуть Тернополяни з посиланням на офіційний ресурс, де публікуються декларації держслужбовців.

За минулий рік дохід заступника Сергія Надала склав 679 028 грн. Ці гроші він отримав в якості зарплати. Тобто щомісяця Дідич отримував 56 585 грн. Готівкові гроші Дідич зберігає в сумі 1 мільйон 300 тисяч гривень, 15 тисяч євро і 40 тисяч доларів.

Дружина заступника мера Тернополя Юлія Дідич має на рахунках у банках 13 206 доларів, а готівкою вона зберігає 270 тисяч гривень.

Володимир Дідич їздить на автомобілі BMW X5 2016 року випуску. Автомобіль чиновник придбав у січні минулого року. Крім того, в гаражі тернопільського чиновника є і більш стильні авто – Mercedes E200, Renault Traffic. Перший автомобіль був випущений в 2005 році, а другою в 1987 році.

У власності Дидыча знаходяться три гаража, квартира в Тернополі з площа 129 метрів квадратних і чотири земельні ділянки недалеко від Тернополя.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Варто відзначити, що нещодавно народний депутат Віктор Мялик задекларував 158 квартир у Києві. Він заявив, що вся нерухомість здається в оренду.Площа квартир коливається від 35 до 98 квадратних метрів. Не оминув він і себе. В одній з квартир депутат живе з сім'єю.

Нагадаємо, Знай писав, що нардеп Мялик вказав у декларації рекордна кількість квартир.

Знай повідомляв, що оприлюднили перші особи держави у своїх деклараціях.

Нещодавно Знай передавав, що нардепи тримають у готівковій формі близько 5 мільярдів.