У Львові покупець в гіпермаркеті Метро влаштував погром. Причина виявилася банально простий – у нього не вистачило грошей на оплату всіх покупок. У результаті співробітникам магазину довелося викликати поліцію. Про це пише ZAXID.NET .

Чоловік 28 років нецензурно висловлювався, кидався товарами і погрожував співробітникам магазину. Вони викликали поліцію, яка й затримала бешкетника. Після прибуття до відділення молодий чоловік продовжив свою неадекватну поведінку.

Після сперечань з поліцією чоловік накинувся на одного з правоохоронців і завдав йому кілька ударів. Після цього бешкетника загрожує до 5 років позбавлення волі.

Бійка в Метро у Львові Фото: скріншот

Інформацію про інцидент підтвердив і в. о. заступника начальника Управління охорони у Львівській області Володимир Сарамака. Він зазначив, що спрацювала тривожна кнопка гіпермаркету Метро на вулиці Джорджа Вашингтона.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як виявилося, чоловік взяв товар на 31 тисячу гривень, але у нього не вистачило грошей, щоб розплатитися. Це його привело в лють. Співробітники викликали поліцію, а правоохоронці вже викликали слідчо-оперативну групу. Останні доставили чоловіка у відділок для з'ясування обставин. Там він напав на поліцейського і завдав йому кілька ударів.

Проти жителя Тернопільської області відкрили кримінальні провадження за статтями ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) і ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Тепер йому загрожує до 5 років в'язниці.

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі зник молодий чоловік, поліція просить допомогти знайти.

Знай повідомляв, що підозрювана у вбивстві студента з Конго цікавила містикою і окультними науками.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині міст звалився з вантажівкою в річку.